Junior Maxi | Advance

¡GANAUNA CAMITA HIPOALERGÉNICA!

Participa

¡GANAUNA AÑO DEDIETA ADVANCE!

Participa

Junior Maxi

(0)

Junior Maxi

(0)

El procés de creixement dels cadells de races grans (>30kgs en edat adulta) és més llarg que per a les races de mida inferior, per això és vital alimentar al teu cadell Júnior amb un producte específic adaptat a la seva etapa de desenvolupament.

Advance Junior Maxi és un aliment d’alta gama formulat per cobrir les seves necessitats nutricionals específiques, afavorint el desenvolupament de la seva musculatura i ossos, cuidant la salut de les seves articulacions i ajudant a reforçar les seves defenses i barreres naturals.

Advance Junior Maxi està especialment indicat per a cadells de raça gran de 12 a 24 mesos d'edat.

Veure més
14 kg * . Exclusive online

Beneficis

Desenvolupament ossi: Proporció òptima de calci-fòsfor i vitamina D per garantir un creixement i desenvolupament ossi adequats.
Salut articular: Amb condroïtina i glucosamina per ajudar a preservar la salut del cartílag de les articulacions.
Ajuda al sistema immunològic: Immunoglobulines, polifenols i un alt nivell de proteïnes per reforçar les defenses naturals del teu cadell.
Fàcil digestió: Pollastre i arròs com a ingredients principals. Excel·lents fonts de proteïnes i carbohidrats de fàcil digestió.

Per què Advance?

ADVANCE uneix ciència i ingredients d'alta qualitat en els seus aliments per a gossos, que han sigut desenvolupats amb molta cura per experts veterinaris. .


AJUDA A REFORÇAR LES DEFENSES I LES BARRERES NATURALS DEL TEU GOS GRÀCIES A:

Dosi diària

Descobreix la ració d'aliment ideal per al teu gos

< Indica el pes del teu gos

Dosi diària.

0
imprimeix la teva dosi * Estimació de dosi recomanada per a un nivell d'activitat mitja. Per a més informació, consulta el pack..
14
0
14
Selecciona format de pack

Informació nutricional

A Advance, formulem els nostres productes amb ingredients d'alta qualitat, seleccionats amb cura. ADVANCE Junior Maxi té com a ingredients principals el pollastre i l'arròs, una excel·lent font de proteïnes i carbohidrats de fàcil digestió.

Pollastre (17%), farina de gluten de blat de moro, proteïnes deshidratades d´aublatarròs (10%), blat de morogreix animal, estabilitzat amb una mescla de tocoferols d´origen natural, farina de blat de moroproteïnes animals hidrolitzades, hydrolysed animal proteins, polpa de remolatxa, proteïnes deshidratades de tonyina, fibra de civadaoli de peixs, alclorur potàssic, proteïnes plasmàtiques, font natural d´ immunoglobulines (0,5%), glucosamina (455 mg/kg), sulfat de condroïtina (350 mg/kg), polifenols naturals (0,01%),

Vitamina A27000 UI
Vitamina D31800 UI
Vitamina E500 mg
Vitamina C70 mg
Taurina1200 mg
Sulfat ferrós monohidratat260 mg (Fe: 86 mg)
Iodur de potassi1,9 mg (I: 1,4 mg)
Sulfat de coure pentahidratat34 mg (Cu: 8,8 mg)
Sulfat manganós monohidratat124 mg (Mn: 40 mg)
Sulfat de zinc monohidratat407 mg (Zn: 148 mg)
Selenit sòdic0,24 mg (Se: 0,1 mg)
Amb antioxidants naturals.
29,0% Proteïna
15,0% Contingut de greix
3,0% Fibres brutes
6,5% Matèria inorgànica
1,1% Calci
1,0% Fòsfor
0,3% Omega 3
2,8% Omega 6

Articles que et
poden interessar

Opinions