• ADVANCE és la marca d'aliments d'alta gamma d'Affinity per a gossos i gats, formulada i recomanada per veterinaris, que compta amb la nutrició més avançada per reforçar el sistema immunitari i aconseguir una salut superior a les nostres mascotes.

  • La base d'una bona salut és un sistema immunitari fort. Per això Advance reforça amb la seva fórmula IMMUNEPLUS, una poderosa i exclusiva combinació d'immunoglobulines actives i polifenols naturals que ajuden a millorar la resposta immunitària de les mascotes, ia mantenir així una òptima salut a través de la nutrició.

  • Aquesta nova fórmula, l'acció ha estat demostrada científicament per l'equip de veterinaris nutricionistes d'Affinity, constitueix una innovació total en el terreny de la nutrició animal. Situant a Advance com a un aliment de categoria superior, mantenint el gran sabor i l'alta digestibilitat que el caracteritzen.


  • Comptem amb una extensa gamma de productes especialitzats per a cada tipus de gos o gat que cobreixen les seves necessitats nutricionals específiques depenent de la seva edat, raça o mida.