• Extra Mile Assessment
  Affinity HQ

  Et donem la benvinguda als nostres HQ on podràs conèixer la nostra gent ia la resta de Extramilers compartint un bon esmorzar.

 • Extra Mile Assessment
  Comença l'experiència!

  Ens desplacem a un lloc únic per a començar una intensa agenda d'activitats.

 • Extra Mile Assessment
  Business Challenge

  Et proposem que t'enfrontis a un Business Case que t'aportarà una visió privilegiada del nostre negoci i en el qual podràs demostrar el teu talent.

 • Extra Mile Assessment
  Innovation

  Analitzem i compartim què fan les empreses més innovadores.

 • Extra Mile Assessment
  Creant el futur

  Com creus que serà el dinar per a mascotes del futur?

T’atreveixes amb el nostre Extra Mile?

Si ets una persona que sempre busca anar més enllà, t’estem esperant.

Et presentem un procés de selecció en el qual podràs mostrar tot el teu potencial a través d’una experiència única que et portarà a conèixer en primera persona què fem a Affinity, i per què som una empresa diferent. Demostra de què ets capaç i forma part d’aquesta gran família.

Com et pots convertir en un Extramiler?

Envia’ns el currículum si vols participar en aquesta experiència! Després d’una entrevista telefònica, seleccionarem els candidats que passaran a la fase següent: una entrevista per conèixer-nos personalment a les nostres oficines. Els finalistes participaran en el nostre Extra Mile Assessment.

L’Extra Mile Assessment és una jornada de feina excitant i divertida per conèixer en profunditat tots els finalistes. Un Business Case, Role Plays, innovació en els nostres productes, i diverses proves per fer brillar el teu talent!

Tots els finalistes rebreu feedback personalitzat que us serà de gran utilitat per seguir desenvolupant aquesta actitud d’Extramiler que us ha portat fins aquí.