Talent @ Affinity

Per a nosaltres, el talent no és només una qüestió d’aptitud, sinó sobretot d’actitud. A Affinity donem suport al fet que cada persona busqui el seu camí, que surti de la seva zona de confort, que desenvolupi una carrera que la motivi i que sigui capaç de generar un impacte en el negoci.

Apostem per impulsar la innovació a la feina, inculcar una cultura d’apoderament i generar agents de canvi per activar projectes transversals d’alt impacte.

Què busquem

Ens sentim identificats amb la gent que s’apassiona pel que fa i que vol aprendre coses noves. Amb els nostres programes de desenvolupament i de suport al creixement de les persones volem que treballar a Affinity sigui una experiència que aporti valor i que contribueixi al creixement personal i professional de la nostra gent.

Ens agrada la gent innovadora, que busca superar-se dia a dia i que vol anar un pas més enllà. Ens agrada la gent que té un somni i que lluita per fer-lo realitat. Busquem gent que pensi en gran.

Els nostres programes de talent

A Affinity tens la possibilitat de desenvolupar la teva carrera fins on tu vulguis.
Si tu no creus en els límits, nosaltres tampoc! Amb els nostres programes de talent
fem tot el possible per ajudar-te perquè arribis on et proposis:

My Whizzy Plan

El nostre programa My Whizzy gira al voltant de tres eixos principals: impulsar la innovació a la feina, potenciar la cultura d’apoderament i la transversalitat, animant els participants a ser agents de canvi.

El programa es divideix en tres fases: la primera, “Zoom Out”, on es mira cap a fora i s’observa i s’aprèn de les companyies més innovadores; la segona fase, “Zoom In”, on es treballa d’una manera molt profunda el lideratge personal, i la tercera fase, “Connecting the dots”, que té com a objectiu final connectar els aprenentatges de tot el programa i definir un pla d’acció.

Leadership in action

El nostre programa per a “Mànagers per primera vegada” i líders transversals està dissenyat per donar eines de desenvolupament als participants i ajudar-los amb el creixement tant personal com dels seus equips.

El programa està format per sessions d’autoconeixement, sessions de lideratge operacional i relacional i sessions d’entrenament individual.

Vols formar part de l’equip?

Envia’ns el teu currículum perquè et puguem conèixer.